Az Angol Nyelvi Levelezőverseny felhívása

Az új tanévben a 3–8. évfolyamos tanulók számára újra megrendezzük országos

angol nyelvi levelező versenyünket.

A verseny hat fordulóból áll, 3–4., 5–6. és 7–8. évfolyamosok számára, egy-egy feladatlap két A4-es oldalon, színes nyomtatással 5–8 feladatot tartalmaz. A feladatok hasznosan kiegészítik a tanulók iskolai tanulmányait, lehetővé teszik, hogy egy-egy témakörben többlet ismereteket szerezzenek. A feladatokat úgy készítjük, hogy az általános tanterv szerint tanulók is meg tudják oldani, de megfelelő kihívást jelentsenek az emelt szinten tanulóknak is. A versenyekre egyéni- és csapatverseny kategóriákban lehet jelentkezni. A csapatversenyt egy osztályból jelentkező 2–4 fős csoportoknak ajánljuk, akik megbeszélhetik egymással a feladatokat, együtt vagy egymással is versenyezve külön-külön dolgozhatnak, de egy csapat csak egy megoldást küldhet be. A kiemelkedőbb képességű tanulóknak az egyéni versenyformát javasoljuk.

A feladatokat októbertől márciusig havonta postázzuk (rendre az okt. 17., nov. 14., dec. 5., jan. 23., febr. 20., márc. 13. heteken), a megoldásokat általában három hét alatt kell elkészíteni és beküldeni. A kijavított feladatlapokat visszaküldjük a gyerekeknek, az első kettőt januárban a negyedik feladatlappal, a többit május végén, a versenyen elért pontszámot, helyezést, teljesítményt tanúsító oklevéllel együtt.

Nevezési díj egyéni- és csapatverseny kategóriában 5800 Ft, ami csapatverseny esetén megoszlik a résztvevők között. A nevezési díj a feladatlapok kiküldésének, a beérkezett dolgozatok kijavításának, visszaküldésének minden költségét tartalmazza.

Versenyünkre október 10-ig várjuk a jelentkezéseket titok@titokonline.hu e-mail címünkön a következő adatok megadásával: név (csapatvezető neve vagy csapat fantázianeve, tagok névsora), évfolyam, tantárgy, levelezési cím irányítószámmal. Levelezési cím az iskola címe (versenyző, csapat, tanár nevével) vagy a lakcím (csapatvezető címe). A nevezési díjat a nevezés visszaigazolását követően egy napon belül kérjük belföldi postautalványon vagy átutalással befizetni. Amennyiben iskolai, alapítványi befizetéshez előszámlára van szükség, azt a nevezésen a számlázáshoz szükséges adatok pontos megadásával (költségviselő neve, címe, adószáma) igényeljék.

Köszönjük támogatásukat, köszönjük fáradozásukat. Kérjük hogy ha elégedettek voltak tevékenységünkkel, tanítványaikkal továbbra is vegyenek részt versenyeinken. Eredményekben gazdag új tanévet, sok erőt, jó egészséget kívánunk mindannyiuknak!

Titok Oktatásszervező BT