Levelezőversenyek

Levelezőversenyeinket az 1993/94-es tanévben indítottuk, első tesztversenyünket pedig 1996-ban szerveztük. A versenyeket az iskoláknak ill. az általunk név szerint ismert tanároknak küldött körlevélben hirdetjük meg, a 2003/04-es tanévtol pedig már honlapunkon is. A tantárgyak sora évről évre bővül.

Levelezőversenyeinket általában egész tanévre hirdetjük. Hat fordulóból állnak, egy-egy fordulóban a gyerekeknek tíz-tizenkét feladatot kell megoldaniuk, az általunk kiküldött feladatlapon. Egyének és csapatok is benevezhetnek, csapatok esetében csak egy részvételi díjat kell fizetni, és csak egy megoldást küldhetnek be a versenyzők. Más versenyektől eltéroen az első forduló anyagát nálunk a jelentkezők még a befizetés előtt kézhez kapják, így biztosítjuk, hogy mindenki pontosan tudja, felmérje, mire vállalkozik.

A gyerekek kijavított feladatlapjaikat visszakapják, az év végén oklevelet kapnak, melyben azt is közöljük, hány százalékos teljesítményt nyújtottak, és ezzel hányadik helyezést értek el.

A verseny tantárgyai: angol és német nyelv, valamint történelem.

Titok Oktatásszervező Bt.